O kompaniji

O kompaniji

Naše prednosti

Mi smo pouzdana kompanija

Imamo oko 14 godina iskustva u izgradnji stambenih i poslovnih objekata. Uspješno smo izgradili oko 2000 različitih objekata u Crnoj Gori (stambene zgrade, tržni centri, hoteli, kuće, vile, bolnice, škole etc).

Mi smo graditelji

Vi komunicirate direktno sa graditeljom, bez posrednika. To eliminiše nepotrebne troškove i pruža potpunu razumijevanje procesa, pošto naši specialisti imaju sve potrebne informacije.

Besplatne pravne usluge

Našim klijentima se pružaju besplatne pravne usluge i potpuna podrška dogovora. Naši iskusni advokati će vam dati sve potrebne informacije i konsultovati vas o svim pitanjima.

Moderne tehnologije

Svi naši objekti su izgrađeni prema savremenim tehnologijama, a njihove betonske konstrukcije su izdržljive i otporne, što je veoma važno u seizmičkoj zoni kao što je Crna Gora. Zidovi gotovo nemaju šavove, tako da nema problema sa termo-i hidroizolacijom.

Alart centar-Budva-CG  je kompanija koja se bavi investiranjem i izgradnjom,projektovanjem i nadzorom stambenih i drugih građevinskih objekata, objekata u sistemu izgradnje, objekata „građevinskog inženjeringa“ za spoljnu i unutrašnju trgovinu do faze same predaje, odrzavanja i upravljanja objekta.

Osnovna djelatnost kompanije jeinvestiranje u  građevinarstvo-projektovanje, izgradnja, opremanje, inženjering poslovi i kompletan konsalting u oblasti izgradnje privrednih, poslovnih, stambenih i rezidencijalnih objekata i kompletne infrastrukture (lokacije i finansiranje).

Naše karakteristike:

Imamo oko 14 godina iskustva iskustva u izgradnji stambenih, poslovnih objekata, objekata javnih namena i institucija. Iza sebe imamo više od 2.000 uspešno izgradjenih objekata (stambene zgrade, hoteli, tržni centri, škole, bolnice, kuće, vile) na teritoriji Kosova (svi gradovi) i Crne Gore (od 2003. godine) (Budva, Podgorica, Rozaje, Cetinje, Kotor, Bar, Tivat).

Vlasnici smo placeva na kojima gradimo, kako bi obezbedili sigurnost klijenta pri kupovini nepokretnosti u stadiji izgradnje.

Nasa poslednja tri projekta u Budvi su Objekat „Princess Melissa“ u Podkošljunu, stambeni kompleks “Victoria Residence“ i novi ekskluzivni multi-kompleks „Porto Budva“ koji je počeo sa izgradnjom 12.04.2016. godine na prvoj liniji mora u samom srcu Budve, na samo stotinjak metara od tvrdjave Starog grada.

Multi-komplex “Porto Budva” se sastoji od dva sprata garaža (400 garažnih mesta), dve etaže tržnog centra (8000m2), Spa centar 3.500m2 (otvoreni (28mx8m) i zatvoreni bazeni (20mx8m) sa svim propratnim sadržajima – teretana, fitnes sale, joga studio, salon za tradicionalnu tajlandsku masažu, tri lamele sa stanovima (8.spratova, povrsina 16.800m2, oko 300 stambenih jedinica) sa uredjenim enterijerom premium klase. Njegov atraktivan položaj, blizina mora, pogled na trvrdjavu, more I ostrvo Sv.Nikola u samom srcu grada, s ulazom sa Šetališta, i Mediteranske ulice, u neposrednoj blizini daje dodatnu vrijednost ovom velelepnom objektu.

Objekat se gradi u kombinaciji mediteranskog i modernog stila, od najsavremenijih evropskih ekološki čistih prirodnih materijala, po monolitno-željeznoj savremenoj tehnologiji, po sistemu šipovanja sa dijafragmom, fasada od prirodnog italijanskog granita, sa panoramnim otvorima, staklenom strukturalnom fasadom I prostranim terasama sa zelenilom, kako bi se što suptilnije uklopio u arhitekturu okruzenja.

Kompleks “Porto Budva” ima 8 ulaza i 8 liftova, eskalator, sistem obezbedjenja dostupa, protiv požarni sistem, generator za struju, sistem video nadzora, recepciju i kompletan propratni sadržaj spa centra, restorani, kafici, prodavnice, butici, juvelirnice.

Uredjenje enterijera:

Visina plafona 3,40m, spušteni plafoni, led rasveta, tapete, dekorativni prirodni kamen, mozaične pločice firme „Valentino“, italijanski prirodni mermer, Villery Bosh sanitehnika, boje, parket prve klase.

Naša kompanija će upravljati objektom i pruzaće pune usluge održavanja,vešeraja, room servisa, preprodaje i rentiranja stambenih i poslovnih jedinica u toku citave godine.

Zbog povoljnosti plaćanja na rate do kraja izgradnje (kraj 2019.godine) prodato je vec vise od 80% objekta. U cenu stanova je uračunato uredjenje enterijera sa dizajnerskim remontom. Dajemo 10 godina garancije na kvalitet izgradnje i 30 godina na fasadu i stolariju.

Kupite Vas komadić raja u sunčanoj Budvi!

Porto Budva – Živi Raj!